Traject, deel 3, het sporttraject

Ik ben nu in mijn tweede week van het sporttrject. Dacht ik toch echt dat ik het met 2 vingers in de neus zou doen, want “het zal vast lafjes aan gaan”. Haha, no way you lazy bitch! Rammen met dat gebouw! Vandaag was het dan geen circuitje maar een half uur kracht, 10 minuten HIT work-out en 20 minuten volleyballen. Dat laatste was een zootje ongeregeld; ik sloeg een oudere dame vol tegen het hoofd (met mijn arm), spelregels werden genegeerd en iedereen deed maar wat, maar wat vond ik het leuk!

Nog “maar” 16x te gaan. Jammer dat mijn vakantie ertussen zit, maar het is niet anders.

Het is overigens ouderwets met frisse tegenzin er heengaan elke keer, maar als ik ben geweest voel ik me goed. 

Op 20 juni start ik dan (ook) bij de diëtiste. Ik geloof dat dat het langste traject is. Let’s go!

 

Andere blogs

 

Saxenda, week 2

Saxenda, week 2

Ik krijg best veel vragen over hoe het nu gaat met mijn trajecten. Dus een update. Het idee om me te laten opereren raakt steeds meer naar de achtergrond. Ik heb veel mensen gesproken en het is maar voor een kleine groep zaligmakend. De eerste twee jaar zijn de...

Traject deel 4, de diëtiste en Saxenda

Traject deel 4, de diëtiste en Saxenda

Ik heb mijn sporten en de diëtiste in hetzelfde gebouw, dus zo kan het zijn dat je 2x per dag in de sportschool staat. Je kunt het ook overdrijven ;-). Hop, op de weegschaal. Het enige pluspuntje is dat ik meer spieren dan vet heb. En voor de rest is het natuurlijk...

Traject, deel 2, de intake

Traject, deel 2, de intake

Om met de deur in huis te vallen: ik heb een GO. Vanochtend nuchter naar het ziekenhuis. Op de scootert, binnen 7 minuten op locatie en geen parkeerkosten. Oh ...en voor de deur parkeren. Ik stond nog bij de balie me aan te melden voor het bloedprikken toen ik...